tiistai 21. joulukuuta 2021

TERVEYSTALKOOT

Koska tähän asti käytetyt menetelmät (viranomaisten, STM, THL) ovat tuottaneet todella huonoja tuloksia, ja näin pitkään, ja näin huonoilla perusteluilla. Vailla johdonmukaisuutta tai järjellisyyttä, vailla muutoksia tai todisteita valinnoilleen ja toimenpiteilleen, laiminlyöden jopa kansanterveyden perusperiaatteita. Niin on syytä tutkia toisia, jopa lähes vastakkaisia näkökulmia, lähestymistapoja, asenteita, strategioita, taktiikoita ja ennen kaikkea keskustelukulttuuria.
  Eli vihdoin vaikkapa tieteellisten periaatteiden ja etiikan arvostusta.
Tulosten tarkkailua ja toiminnan muokkaamista vastaamaan päivittyvää tietoa ja tilannekuvaa. Edes siedettävällä tasolla, tai edes kohtuullisella tasolla. Tai miksei paremminkin, kohti aitoa kehitystä, älykkyyttä, jopa viisautta.


Lisää aiheesta:
https://brownstone.org/articles/more-than-400-studies-on-the-failure-of-compulsory-covid-interventions/

The great body of evidence (comparative research studies and high-quality pieces of evidence and reporting judged to be relevant to this analysis) shows that COVID-19 lockdowns, shelter-in-place policies, masks, school closures, and mask mandates have failed in their purpose of curbing transmission or reducing deaths. These restrictive policies were ineffective and devastating failures, causing immense harm especially to the poorer and vulnerable within societies.

https://www.wsj.com/articles/lockdown-science-pandemic-imperial-college-london-quarantine-social-distance-covid-fauci-omicron-11639930605
Experts foresaw before Covid that the strategy would fail. The authorities embraced it anyway.

https://www.theepochtimes.com/harvard-epidemiologist-martin-kulldorff-on-vaccine-passports-the-delta-variant-and-the-covid-public-health-fiasco_3942556.html?welcomeuser=1
“..biggest public health fiasco in history.”

AVOIN TUTKIMUS:

Eettisistä syistä tutkimus toteutetaan ilman vertailuryhmiä ja koehenkilöiksi kutsutaan osallistumaan koko kansa, sillä merkittäviä riskejä ei ole, ja hyötyjä taas valtavasti.

Tutkimuksen aihe:
Terveyden ja immuunijärjestelmän tehostaminen. Kaikin yleisesti hyödyllisin ja täten myös riskittömin keinoin.

Menetelmät:
Mielen kunnollinen hallinta riittäisi jo itsessään, mutta yleensä sen esteenä ovat mm. selkärangan ja ruuansulatuksen haasteet, häiriten hermostoa, hormonitoimintaa ja huomiokykyä jne.. Joten otetaan myös muita keinoja kuin pelkkä huomiokyvyn ja mielen keskittymisen ja hiljentämisen välineet käyttöön, muistaen ne kuitenkin ensisijaisina. Eli jos aihe ei ole tuttu, niin jos huomiokyky on järkkymätön, niin ajatuskaavoista ja keho-tunne-ajatus-noidankehistä jne. johtuvat ongelmat, ahdistus, masennus jne. eivät voi vaikuttaa, sillä kun mieli hiljenee, niin myös keho rentoutuu ja tunnemaailma lämpiää, heltiää, elpyy ja tervehtyy (vaiheittain, kuukausien saatossa). Huomiokyvyn harjoittaminen riittävälle tasolle, riippumattomaksi olosuhteista, on kuitenkin huomattava askel ja uro-"työ" tai "saavutus", joten lähdetään perusteista:
Kaikki terveyttä, täten myös immuunijärjestelmän toimintaa edistävät toimenpiteet, mm. parasympaattisen hermojärjestelmän kautta. Eli säännöllinen rauhoittuminen, kaikki rentoutumismenetelmät sallittu, kuten mm. saunominen, musiikkiterapia, metsäkylpy, säännölliset kävelyt luonnossa, aamu- ja ilta-happihyppelyt ja venyttelyt, kehonhuolto, hieronta, asteittainen kylmä-altistus, avanto-uinti ja rauhalliset hengitysharjoitukset ja kaikki terve ja rakastava nauttiminen elämästä. Kuunnellen kehoa ja mieltä.
Mielen hiljentämistä, tyynnyttämistä, itsetarkastelua.
Reaktiokaavoista, peloista ja pinttyneistä tavoista ja ajatustottumuksista irroittautumista. Mm. niiden kohtaamisen ja hyväksymisen kautta, empatian kautta.
Huolellinen ja kunnollinen pureskelu ja muut ruuansulatuselimistön ja imeytymisen kannalta oleellinen toiminta, kuten ruokarauha.
Melatoniinin optimointi, laadukas uni ja luonnollisen unirytmin, sirkadiaanirytmin löytäminen, vaikkapa myös "voimatirsoilla" varustettuna.
D3, ainakin 4000IU, 100mikrogrammaa per päivä (talvi,syys,kevät) ja rasvaliukoisuus ja magnesiumin ja K2 hyödyllisyys huomioiden.
Sinkki.
Runsaasti marjoja.
Laadukkaita rasvoja, kuten manteli, avokado, kurpitsansiemen (mielellään tuoreina ja kokonaisina, pähkinät voi liottaa sopivasti helpottamaan ruuansulatusta ja imeytymistä).
Runsas lämmin, puhdas vesi (aktiivihiili-suodatus tms.) ja yrtti- ja mauste-haudukkeet. Kattavan mineraalispektrin omaavaa suolaa mukaan sopivasti, maun ja tarpeen mukaan (aamulla etenkin).
Mahdollisuuksien mukaan propolis ja muut mehiläistuotteet.
Myös yhdisteltyinä tunnettuihin ja tavallisiin mausteisiin ja yrtteihin jotka tukevat terveydentilaa, auttaen esim. antioksidanttien kautta stressi-aineenvaihdunnan (Ca2+, NO/ONOO) ja immuunijärjestelmän toimintaa, kuten vaikkapa neilikka, inkivääri, kurkuma (huomioi mm. piperiini ja kvertsetiini, eli imeytymisen edistämiseen vaikuttavat seikat).
Yrttisuosituksina (mausteiden lisäksi) mm.: basilika, timjami, rosmariini, mustaherukka (lehdet ja marjat).  
Jos kehon paino ei ole liian pieni, josta painoindeksit eivät pakosti kerro totuutta (varsinkaan naisilla), eli jos elinvoimaisuutta ja energiavarastoa on yltäkylläisesti, niin paastoamismenetelmät saa myös ottaa mukaan yhdistelmään (alkaen pienestä ajasta, vaiheittain, rauhassa totutellen, tutkien ja tarkkaillen).
Ja heti jos tuntuu jotain outoa, sairauden merkkejä, niin pidetään hieman taukoa ruokailusta (lämmintä juomaa ja propolista kurkkuun).

Lisäksi lääkärin ohjeistuksella ja valvonnassa tarpeen mukaan lisää välineitä (esim. flunssaan) mm. näiltä listoilta: https://c19early.com/
Therapeutica Borealikselta voi myös katsoa ja kysellä lisää, etenkin ivermektiiniin ja yhdistelmä-lääkitykseen liittyen.

Saa osallistua ja keskustella ja kehittää ja inspiroitua, olkaa hyvä.

Bonuksena: Saavutetaan täysi immuniteetti mm. mielenterveysongelmien suhteen kun ihminen (etsii ja) löytää merkityksellisen syyn elää, silloin riittää vain että poistaa häiriöt sen tavoitteen edestä ja elää sen puolesta. Kuin yhtenevä liekki. Kuolemanpelon kaikkoaminen on yksi merkki siitä että on löytänyt jotain (aidosti) elämisen arvoista.

- - - - - - -

Tulosten kirjaus päiväkirjan tavoin, saa lähettääkin.

-Aloituspäivä,
-Valitut menetelmät
-Oleellisten muutos-pvm.:n kirjaus, eli jos lisää tai lopettaa jonkin, tai edistyy tai tehostaa jotain merkittävästi.

Per päivä:

-Hyvinvointi-arvio (saa käyttää sykettä, ja muita biometrisiä arvoja jos on mittareita).
-Terveydentila.
-Mieliala.
-Ruuansulatuksen tila.
-Yöunien laatu ja määrä, ja miksei päiväunienkin vastaavasti, virkeystila yleisesti ja herätessä.
-Ravinnosta yleisarvio tai miksei tarkemminkin.
-Tarkkailu ja arviointi terveyden ja hyvinvoinnin suhteen mahdollisista pullonkauloista ja myös käyttämättä jätetyistä aarteista.

-Seurannan lopetus pvm..
-Arvio ja raportti kokonaisvaikutuksista (löydöksiä, inspiraatioitakin jne.).

- - - - - - -

P.S.
Ks. lisää, ja lisää linkkejä ja lähteitä:
https://juhaoksanen.blogspot.com/2021/12/kirje-koko-kansakunnalle.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia ja täydentävää näkökulmaa kivaan kolumnikirjoitukseen

"Unohtakaa arvojen siilipuolustus, unohtakaa loputon somekauhistelu ja nouskaa arkipäiväisen yläpuolelle" https://yle.fi/a/74-200...