torstai 9. joulukuuta 2021

Taas yksi kysymys joka varjot poistaa, taas yksi kysymys joka valheet karkoittaa

Taas Yksi kysymys löytää heidät, se Yksinkin heitä hallitsee, se Yksinkin heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee, maassa Suomen joka valheiden saartama on (vielä pienen hetken, kunnes kohdattu tämäkin kysymys on).

Jospa otettaisiin siis tämä ahneudesta ja addiktioista maksettava, pahoinvoivassa kehossa ja mielessä supistuneen huomion tuottama putkinäköisyys, eli ahdas näkökulma, reaktiivisuus ja pinnallisuus pois. Ja heitettäisiin tuo kirous vaikkapa (tahdonvoiman) tulivuoreen (vapautta, terveyttä kohti).

Tätä poliittisesti korrektimpaa aihetta en juuri tiedä. Tahtoisin nähdä ne temput joilla tätä kysymystä yritetään epätoivoisesti väistellä.

Lyhyesti:
Epidemiologian kärkeä
myöten huomautetaan mm. että rokote-fanaattisuus aiheuttaa rokotteiden luotettavuudelle vakavaa vahinkoa, enemmän kuin rokote-vastaisus pahimmillaankaan. Voimavaroja ei kuitenkaan kohdenneta ollenkaan tämän vakavamman muodon ehkäisyyn tai torjuntaan, vaan tätä vielä vakavampaa ongelmaa kohdellaan täysin mielipuolisella ja vastuuttomalla tavalla, jättämällä se heitteille aiheuttamaan vahinkoa ja tyranniaa, virka-asemienkin kautta.
  Tarkennettakoon tuota vielä että yhdeltäkään rokote-vastaiselta ei ole näkynyt mitään halua pakottaa rokotemyönteisiä terveydenhoidon toimenpiteisiin, eikä rikkoa vakiintuneita lakeja, saati perustuslakia, perus- ja ihmisoikeuksia toimillaan. Toisin kuin tämä jo muutenkin vakavampaa vahinkoa lääketieteen luotettavuudelle aiheuttava osapuoli, joka on edelleen median suosiossa. Ts. tästäkin ongelmasta välinpitämättömien terveydenhuollon ja kansanterveyden viranomaisten lisäksi myös media ja poliitikot ovat osallisena todistetusti kansanterveyden tuhoamiseen.

Käytyä kirjeenvaihtoa mm. erään terveysoikeuden professorin kanssa:

Kysyin heiltä seuraavanlaista:
 
Tutkitun tiedon vastaisten informaation leviämisen hillitseminen ja ehkäisy

Kun mm. prof. Kulldorff on muistuttanut miten rokotteiden luotettavuuden kannalta on aiheutunut vielä paljon enemmän vahinkoa rokote-fanaattisuudesta ja rokote-fanaatikkojen vakaumuksellisesta johtuen, koska he myös voivat paitsi tartuttaa infektion, myös jakaa tutkitun tiedon vastaista informaatiota potilailleen. Näiden fanaatikkojen määrä on kasvanut jopa räjähdysmäisesti johtuen mahdollisesti valtavasta ja jatkuvasta indoktrinaatiosta, jota on toteutettu poliittisen mediakampanjoinnin myötä. Ja kun vahinkoa rokotteiden luotettavudelle aiheutuu tällaisesta vielä enemmän kuin niitä vakaumuksellisesti vastustavien* toimesta, niin eikös toimenpiteitä (myös tämän lääkärilehteen kirjoittelun ja ties minkä twiittailun kohdalla) pitäisi kohdistaa tarkemmin hyötyjä tuottaviin kohteisiin ja aiheisiin, rokote-fanaattisuuden kitkemiseksi?
  Eli, missä on edes se ensimmäinen huomautus rokote-fanaattisuuden haitoista? Ja missä on se ensimmäinen maininta miten ne ovat vakavampi riski rokotteiden luotettavuudelle kuin tämä vakaumuksellinen rokote-vastaisuus? Ja eikö olisi syytä tutkia tarkemminkin, koska jos jo rokote-vastaisuuden suhteellisen mitättömiin haittoihin ollaan valmiita käyttämään näin paljon aikaa ja muita voimavaroja, niin mites paljon olisi syytä sijoittaa rokote-fanaattisuuden vakavan uhan mittaukseen, selvittämiseen, arviointiin, ja ehkäisyyn?
  Jos teille tulee uutisena tämä kaikki niin ottakaa huolellisesti sellaisen tilanteen sisältämä varoitus huomion puutteesta, ja pyytäkää tarvittaessa tukiopetusta, olkaa hyvä.

*joita siis on todistettavasti löytynyt tähän mennessä noin 0 kpl, ilmoittakaa toki ensimmäisestä tapauksesta niin katsotaan tarkemmin, lähes poikkeuksetta kyse on epäluottamuksesta tuotekategorian "rokote" sijaan mm. valvoviin viranomaisiin, johtuen heidän todistetusti tekemistä, ja silti edelleen käsittelemättömistä ja kohtaamattomista virheistä ja laiminlyönneistä

linkkejä (linkki 1. appendix A) ja lisätietoja:
https://tinyurl.com/kansanterveydesta

Sain (sentään) eräältä terveysoikeuden professorilta edes yhden vastauksen, tosin se näyttää seuraavanlaiselta:

Kiitos viestistäsi. Mukava kuulla, että seuraat kommenttejani.

Rokotteen ottaminen on Suomessa vapaaehtoista, mutta olen huolissani rokotusvastaisuuden lisääntymisestä Suomessa. Meillä käytössä olevat rokotteet ovat tehokkaita ja turvallisia ja niiden mahdollisia haittoja seurataan tarkasti.

On kyllä tiedossa, että rokotusvastaisen disinformaation levittämisessä meillä ja muualla on monelta osin kyse muualta johdetusta ilmiöstä.

https://yle.fi/uutiset/3-11893056?s=09
..

Vastasin:
Eikö ole hälyyttävää että terveysoikeuden professorilta saa poliittisen ja kiertelevän vastauksen prof. Martin Kulldorffin (Gupta, Bhattacharya) huomautuksiin?

Olisitteko hyvä ja vastaisitteko kysymykseen vai täytyykö (meidän kaikkien) huolestua?

- - - - -

Muutamia mahdollisia skenaarioita:
1. Emme aidosti välitä rokotteiden luotettavuuden vahingoittumisesta, jolloin kaikki rokote-vastaisten jne. syyttely ja maalitus ja demonisointi on täysin valheellista, täysin siis petollista ja törkeää kunnianloukkausta ja yllytystä ja uhkailua kansanryhmää vastaan ja jopa vakavampaa. Rikosten sarja joka tapauksessa.
2. Tuollaisissa vastuuasemissa (kyseinen kaveri on mm. EU-komission vastuuhenkilö ja asiantuntija rokotehankintojen suhteen) ei kyetä ajattelemaan edes siedettävällä tasolla. Jolloin olemme täysin alttiita vakaville vahingoille. Vakava virka-vastuun laiminlyönti. Mahdollisesti törkeäkin rikos.
3. Suora petos, mahdollisesti mm. törkeä maanpetos.
..
4. ?? Kriisiviestintä-ryhmä olkaa hyvä.. ja lopettakaa epätoivoinen työnne ja osallistumisenne rikoksiin, jopa törkeisiin maanpetoksiin..

Lisää linkkejä myöhemmin.
https://ec.europa.eu/health/exph/members_fi

"Rokotehankinnat tehtiin EU komission toimesta eikä se kertonut EU parlamentille lääketeollisuuden kanssa solmimiensa sopimusten ehdoista ja sisällöistä. Lehtonen näyttää olleen jäsenenä Euroopan komission asiantuntijapaneelissa jonka keskeisenä tehtävänä on toimia Euroopan komission luotettavana ja riippumattomana neuvonantajana, joka laatii komission pyynnöstä lausuntoja terveyteen liittyvistä aiheista. Lehtosen toimikausi on ollut juuri silloin kun rokotesopimuksista on neuvoteltu. Komissio siis pyytää haluamiaan lausuntoja ja todennäköisesti maksaakin niistä aika hyvin?
Yhtään ei haise korruptiolle? Eihän?" -Petri Rautio





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia ja täydentävää näkökulmaa kivaan kolumnikirjoitukseen

"Unohtakaa arvojen siilipuolustus, unohtakaa loputon somekauhistelu ja nouskaa arkipäiväisen yläpuolelle" https://yle.fi/a/74-200...