lauantai 18. joulukuuta 2021

Circus Finlandia

Hyvät naiset ja herrat!
Illan pääesiintyjä!
Ministeri Krista Kiuru, olkaa hyvä!

https://www.instagram.com/tv/CXnrW8AF6ly/

Vaikka jo elokuussa 2021 osattiin näinkin hyvin arvata:
"Suomen koronapassista on tulossa omituinen sotku."
"Uutissuomalaisen paljastamat muistiot koronapassin käyttökohteista paljastavat koko hankkeen järjettömyyden.."
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2e67ff0f-3c7e-4e68-ba37-31e69c8db897
Niin silti Kiuru pääsi yllättämään, alittamalla alhaisimmankin riman.

Alkaako jo isommallekkin osalle erottua miksi kansanterveyden kirjallisuutta ja tieteellisiä tuloksia on laiminlyöty ja rikottu jo yli vuoden ajan tarkoituksenhakuisesti, jatkuvasti, ja järjestelmällisesti?
https://gbdeclaration.org/ As infectious disease epidemiologists and public health scientists we have grave concerns about the damaging physical and mental health impacts of the prevailing COVID-19 policies, and recommend an approach we call Focused Protection.
The Fickle ‘Science’ of Lockdowns
Experts foresaw before Covid that the strategy would fail. The authorities embraced it anyway.
Näitä tutkijoita ja hallitustakin voitaisiin myös muistuttaa tieteellisistä tuloksista https://brownstone.org/.../more-than-400-studies-on-the.../
Ja Lasse Lehtosen ammattiosaamisen, etiikan ja mielenterveyden tilasta: https://vimeo.com/654882093
..ihan kuin mm. tätä ei olisi olemassa:
BNT162b2, Comirnaty, eli sama minkä suositusta nyt laajennetaan 5-11v:lle ilman että ollaan huomioitu tätä yhtä suurinta skandaalia lääketieteen historiassa, tehden siitä vielä suurempaa, edelleen.. jatkuvasti..
Eikä alunperinkään ole annettu mitään järjellisiä perusteita suositteluun, varsinkaan lapsille, koska kyseinen tuote ei juuri alenna tartuttavuutta, vaan perustelut ovat vaihtuneet valheiden paljastuessa vain muotoon "vaikean tautimuodon ehkäisy".. varsinkin nykyisen Omicr*n-variantin tapauksessa on aika vaikeata perustella miksi tulisi suositella edes paljon iäkkäämmillekkään..
HUOMIOI upea "FACT-CHECK" kooste BMJ:ltä, TÄMÄ olisi jo iso aihe itsessään:
Ja tämänkaltaisesta valvovien elimien vakavista ja tietoisista virheistä ja petoksista aikaisempi versio: https://sci-hubtw.hkvisa.net/10.1136/bmj.k3948 (why was the public not told of early warning signs?)
Ja siitä miten täysin ollaan unohdettu kansanterveyden perusteetkin, mahtaiskohan olla jotain tekemistä sen kanssa että ollaan saatu 2v aikana näin huonoja tuloksia ja vakavilla "sivu"-oireilla ja vahingoilla kuten vaikkapa talouden tuhoutuminen (jonka vaikutukset nähdään vasta 5v sisään kunnolla), päihdeongelmat, huumeongelmat, muut addiktiot varsinkin kännykän ja somen suhteen, oppimisvaikeudet, syrjäytyminen, mielenterveysongelmat, kotiväkivalta jne.:

Kiurun vanhempia sketsejä:
https://www.youtube.com/watch?v=VlBe53QoNxw
https://www.youtube.com/watch?v=wULxIvVIx6U

- Väliaika, yrttihaudukkeita ja raakasuklaata. -
naposteltavaksi: https://haittakaappaus.com/index.php?album=Suomalaiset+haittakaappaukset

Seuraavaksi:
THL:n pääjohtaja Markku Tervahauta lähtee kilpasille Kristan näytöksien kanssa:

Vuoden parhaalla aliarvioinnilla:

”Tilanne on hieman absurdi”

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008479799.html

Tapahtumat sisältäneet tähän saakka mm. siis:

"Lisätään tehohoito-paikkoja 1000:n."
..
"Hirveä hätä kun ylitetään 50."

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006444967.html

"Pakotetaan lääkärit ja etenkin hoitajat joukkopakoon."
..
"Hirveä hätä kun ammattitaitoisista työntekijöistä on pulaa."

https://www.laakarilehti.fi/maailmassa/kolumni/tekemalla-tehty-laakaripula/?public=d848dcc1c45acfe2d53dd53dc75e194e&fbclid=IwAR0yDpJx4Fa6tNxAaIoqEf_XCR5LtFRwZWxwhf9BkGAFmTjcMEgLylHC5_c


"Omicron-muunnos ei juuri aiheuta vakavaa tautia ja leviää laajasti, antaen luonnollista, toimivaa ja pitkäkestoista immuniteettia koko väestölle"
..
"Hirveä hätä kun valheet loppuvat toimenpiteiden ja poliittisen linjan ylläpitämiseksi, uhaten paljastaa mm. millainen törkeiden maanp****n sarja on DGC:n(koronapassi) käyttöönotto, jatkaminen ja laajentaminen, Pfizerin tuotteen turvallisuustutkimusten korruptio-skandaalin 2.11.2021 sivuuttaminen, ja 1.6 miljoonan Suomen kansalaisen aiheeton perusoikeuksien, ihmisoikeuksien ja perustuslainkin rikkominen ja vaarantaminen, valheellisin ja virheellisin perustein, toistuvasti ja tietoisesti ja tarkoituksenhakuisesti"
https://www.youtube.com/watch?v=y1nqQOn6Rbc


Ja tietysti hänen oma juttunsa:
https://www.laakarilehti.fi/ajassa/ajankohtaista/thl-n-markku-tervahauta-on-laaketieteen-asiantuntijoiden-tehtava-arvioida-rokottamista-ei-poliitikkojen/
Eli jos yhden ihmisen maalitus on "hyvin epäasiallista" niin mitenkäs 1,6 miljoonan ihmisen, ja vieläpä perusoikeuksien ja ihmisoikeuksien polkeminen siihen päälle, rikkoen mm. perustuslakia, lääketieteen etiikkaa ja tärkeimpiä kansainvälisiä (ihmisoikeus-)sopimuksia?

- - - - - - -

Se vitsi tässä kaikessa on että jo pelkästään täysin poliittisesti korrekteillakin aineistoilla, joiden määrää on kaikin keinoin rajoitettu valtavilla mustamaalauskampanjoilla (kohteina jopa mm. Malone, Kirsch, Yeadon.. jne. jne. jne.) sun muilla pelottelulla ja vakavammalla, niin silti on yltäkylläiset aineistot osoittamaan jopa törkeätä (rikollista) välinpitämättömyyttä valvovien elimien kohdalla, ja mm. STM:ssä (ja YLE, Sanoma).

- - - - - - -

Aineistoksi riitti jo viime pandemian käsittely ja tutkimusten kohtaamatta jättäminen (edelleen jatkuen, niin THL:n kuin myös EMA:n puolelta, kuin myös "median" ja "journalismin" osalta).
Varsinkin liittyen tähän https://www.bmj.com/content/362/bmj.k3948 (sci hubin kautta löytyy kokonainen myös)
Ja tästä nykyisestä, isommalla budjetilla toteutetusta versiosta tietenkin naulan arkkuun löi viimeistään https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635 ja sen välttely edelleenkin jatkuen (ei mitään turvallisuuspohjaa jäljellä Comirnatyllä, BNT162b2, senverran törkeästä toiminnasta kyse ja silti laajennetaan suosittelua 5-11v:lle).
Ts. THL on todistanut useaan otteeseen ja vankasti ettei sillä ole kykyä hoitaa valvovan elimen tehtäviään, eikä sen sisäinen valvonta toimi, eikä sen eettinen toimikunta toimi.
Ja sitten se ja valtioneuvosto syyttää minuakin siitä että on uskon puutetta heidän tiedettään kohtaan.
Tiiäks, hengitys lamautuu kun tuo typeryys pääsee ministereiden ja poliittisten lääkäreiden ja ties minkä helsingin piispan suusta samassa tahdissa ja paljastuu. Se on niin paksua ja tunkkaista.


- - - - - - -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia ja täydentävää näkökulmaa kivaan kolumnikirjoitukseen

"Unohtakaa arvojen siilipuolustus, unohtakaa loputon somekauhistelu ja nouskaa arkipäiväisen yläpuolelle" https://yle.fi/a/74-200...